Saldētava, visā Latvijā

Drukāt

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās virtuves iekārtas, tirdzniecības iekārtas, pārtikas rūpniecības iekārtas, aukstuma iekārtas, aukstuma vitrīnas, aukstuma skapji, profesionālie ledusskapji, aukstuma kameras, saldēšanas kameras, saldēšanas iekārtu remonts, galda vitrīnas, saldēšanas iekārtas, montāža, saldēšanas iekārtu apkope, saldēšanas iekārtu

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12B, Rīga, LV-1004
Saldēšanas iekārtas, aukstumiekārtas. Aukstuma iekārtas, kameras, vitrīnas. Saldētavu remonts, saldētavas. Dzesēšanas iekārtas. Ventilācijas sistēmas, iekārtas. Kondicionēšanas sistēmas, iekārtas. Kondicionieru remonts, siltumsūkņu remonts, pārdošana, uzstādīšana, apkope. Kompresoru nomaiņa, diagnostika. Kondicionieru

Redmars, SIA

Ropažu 14 k-1, Rīga, LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Aukstumiekārtas un to apkopi ✓ Saldētavu būvniecība ✓ Sendvičpaneļi un saldētavas durvis ✓ Angāru, metāla karkasa ēku un ražošanas cehu būvniecība Aukstumiekārtas:: Uzņēmums piedāvā dzesēšanas iekārtas, īpaši uztverot divplūsmu iztvaikotājus. Plašs jaudas diapazons. Piedāvā arī saldēšanas iekārtas, kas piemērotas saldētu produktu uzglabāšanai. Iespējams arī iegādāties ātrās saldēšanas iekārtas – šoka saldēšanas iekārtas un tuneļus. Ļoti liela jauda, iekārtas Latvijā sevi jau pierādījušas.

Putusiltinasana.lv

Ragana, Bērzu 6-7, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Pakalpojumi:: ✓ Poliuretāna putu siltināšana ✓ Ēku jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Komercēku, angāru un objektu fasāžu, jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Putu siltināšana Kas ir putu siltināšana?:

Poliuretāna putas ir viens no efektīvākajiem mūsdienu izolācijas materiāliem – ātri ieklājams, izturīgs un ilgmūžīgs, nodrošina hermētisku vienlaidu siltinājumu bez šuvēm, plaisām un tukšumiem uz jebkuras virsmas. Izsmidzinātas noteiktā biezumā putas kļūst arī par skaņas, tvaika un ūdens izolatoru, kas kalpo līdz 50 gadiem. Poliuretāns ir materiāls, kas sastopams mums visapkārt – mājsaimniecības precēs, apģērbā, automobiļos, sporta inventārā u.c. Poliuretāna putas plaši izmanto modernajā būvniecībā daudzviet pasaulē (ASV, Kanādā, Āzijā, Skandināvijā, Lielbritānijā u.c.), jo, pareizi iestrādājot, šis siltumizolācijas materiāls ļauj panākt augstu ēku energoefektivitāti un ievērojami samazināt apkures izmaksas. Putu siltināšanas pielietojums ir ļoti plašs – no pamatiem līdz jumtiem kā nelielās privātmājās un saimniecības ēkās, tā industriālos angāros. Poliuretāna putas veidojas divu polimēra grupas vielu – izocianāta un poliola – savienojuma rezultātā. Šīs divas komponentes tiek izsmidzinātas ar speciālu augstspiediena iekārtu, veidojot vienota slāņa izolācijas materiālu, kas nodrošina lielisku saķeri gandrīz ar jebkuru, arī nelīdzenu virsmu un būvniecības materiālu. Putu sastāvā nav ķīmisku šķīdinātāju, kā arī kaitīgu plastifikatoru, tām nepiemīt smarža. Putas ir ātri uzklājamas un sacietē jau 3 – 20 sekunžu laikā. Ražotāja garantija putu ilgstspējībai 25 gadi.

Rimars, SIA, Kravas automašīnu rezerves daļu tirdzniecība, Autokapsēta

Vējstūru 11, Rīga LV-1063
Apraksts:

Uzņēmuma RIMARS galvenais darbības virziens ir lietotu kravas automašīnu izjaukšana pa rezerves daļām. Kravas auto rezerves daļu tirdzniecība. Kravas auto, automašīnu iepirkšana pēc avārijas. Kravas piekabju, puspiekabju uzpirkšana. Kravas auto rezerves daļas. Auto rezerves daļas. Auto kapsēta. Kravas auto apkope un rezerves daļas. Eiropā ražoto kravas automašīnu rezerves daļu tehnoloģiskā sagatavošana.

Andre Sadzīves tehnikas serviss, SIA

Cietokšņa 15, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu: "Andre Sadzīves tehnikas serviss" veic garantijas, kā arī pēcgarantijas visa veida sadzīves tehnikas remontu. Mūsu veikals piedāvā plašu rezerves daļu klāstu.

Aizputes apbedīšanas birojs

Kapu 2A, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Katafalks ✓ Koka zārki ✓ Koka krusti ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas un mūzika ✓ Sēru  floristika ✓ Gravējumi uz zārkiem ✓ Bezmaksas konsultācijas

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3A-4, Rīga LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Višķu 25, Rīga, LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Aptiekas 13, Rīga, LV-1005
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā. Viszemākās cenas. Vislētākie apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Prolux, SIA, Profesionālā tehnika

Strādājam daļēji no mājām, daļēji klātienē.
Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Prolux piedāvā pilnu projekta ciklu - tehnoloģijas izstrādi, projektēšanu, piegādi un uzstādīšanu, garantiju un pēcgarantijas servisu profesionālajām virtuves iekārtām un aprīkojumam, kā arī profesionālajām veļas mazgājamām iekārtām un aprīkojumam.

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
Krišjāņa Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Baltic Construction Systems, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts: Angāru, industriālo ēku, veikalu un noliktavu būvniecības risinājumi.

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

J.I.M., SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 45, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Iekārtas un testi laboratorijām, histoloģijai un veterinārijas klīnikām. Dezinfekcija un aprīkojums gastroenteroloģijas klīnikām. Aprīkojums cilmes šūnu apstrādei.